loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image 0

Financiering / lease

Bij USA Lease, een onderdeel van USA-Cars, bent u aan het juiste adres voor zeer aantrekkelijke financial leasing voor nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s. Bij USA-Cars heeft u de mogelijkheid om heel gemakkelijk en voordelig een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen te leasen, zonder dat het u liquiditeit kost!

Met financial lease (of zakelijk leasen) wordt de auto namelijk gefinancierd door de bank, waar u in termijnen een bedrag aan betaalt. U hoeft uw bedrijfswagen dus niet in één keer te betalen, maar doet dat in termijnen. Na afloop van het financial lease-contract is de auto volledig van u. Door gebruik te maken van financial lease bij USA-Cars, rijdt u heel voordelig in een Dodge Ram, Ford F-150, Jeep Wrangler of in een andere Amerikaanse bedrijfsauto naar wens!

Image Alt

we are the
big car store

Fiscale voordelen
Naast dat u met financial lease uw liquiditeit behoudt, heeft u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto nog een aantal fiscale voordelen. Ten eerste valt een bedrijfsauto onder bedrijfsmiddelen, waardoor u de aanschaf gedeeltelijk mag aftrekken van de winst met behulp van de investeringsaftrek. Daarnaast mag u de bedrijfsauto afschrijven én mag het gehele btw-bedrag worden teruggevorderd bij de eerstvolgende belastingaangifte. Tenslotte behoudt u met zakelijk leasen uw schadevrije jaren en zijn de te rijden kilometers onbeperkt!

Voor elke ondernemer
Of u nou starter bent, zzp’er of al jarenlang succesvol bent met uw eigen onderneming: zakelijk leasen is voor elke ondernemer aantrekkelijk. Dus ook zónder jaarcijfers kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een auto met financial lease. Zo hoeft u niet jarenlang te sparen voor een mooie bedrijfsauto en kunt u blijven investeren in de groei van uw bedrijf!

Hoe het werkt
Bij USA-Cars werken wij samen met verschillende onafhankelijke leasemaatschappijen. Dankzij deze samenwerking zijn wij heel snel in staat om financial lease-aanvragen goed te keuren en weten we binnen één werkdag wanneer u in uw Amerikaanse auto kunt rijden. Een aanvraag voor financial lease werkt heel gemakkelijk. Volg de onderstaande drie stappen en wij regelen de rest!

Form Image 1

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website